La ILP que mai va existir a TV3

Per als que ens vau ajudar amb la ILP els anys 2007-2008, per a donar atenció mèdica a les persones malaltes de fibromialgia i la Síndrome de Fatiga Crònica (ILP FM-SFC), ja suposo que sabeu que el que es va votar per unanimitat en el Parlament no s’ha dut a terme, ni sota el Tripartit ni sota el govern CIU.
I ara es proposen retallar els serveis que mai han donat!! I per a rematar-ho, TV3 ha fet un programa de 30 Minuts sobre les ILPs i després de parlar amb la nostra comissió de la ILP FM-SFC, van decidir no incloure’ns. Triplement invisibles i desateses. I ningú diu res. Som 250.000 catalanes/nes invisibles.
Llegir més:

http://dempeusperlasalut.wordpress.com/2013/10/14/la-ilp-de-la-fibromialgia-y-el-sfc-que-nunca-existio-en-el-programa-30minutos-de-tv3/

http://puntsdevista.wordpress.com/2013/10/14/la-ilp-de-la-fibromialgia-i-la-sfc-que-mai-va-existir-pel-programa-30minuts-de-tv3/

This entry was posted in Campañas de la LigaSFC, Eventos relacionados con el SFC, Fibromialgia, Medios de comunicación, Política, Política Catalana sobre el SFC. Bookmark the permalink.

Comments are closed.